Kysy suunnittelijalta: Condo Kitchen Update

Q. Olen juuri muuttanut uuteen huoneistoon ja minun on kipeästi päivitettävä keittiö. En välitä kaappeista, mutta työtason on mentävä. Tarvitsen paikan mikroaaltouunille, mutta tilaa ei näytä olevan. Rakastan myös joitain uusia jakkaroja, koska minulla ei ole tilaa ruokapöydälle.

– J.L., Toronto (lähettääksesi oman kysymyksesi, katso Ask A Designer ™ -sivu.)

A. Vaihda työtaso.

Asenna uusi, kevyempi työtaso materiaaliin, kuten Bianco Carrara tai Biancon patsaamarmori, tai kvartsin pinta, kuten Caesarstone tai Hanstone, samanlaisella sävyllä. Laajenna tiski 9 ″ 12 ″: iin pyöristetyn ylityksen neliöön – tämän avulla voit sijoittaa neljä baarin jakkaraa.

Vaihda kalusteet ylös.

Vaihda pesuallas alustyylillä. Koska hana on näkyvissä muusta avaruudesta, valitse hyvännäköinen malli, kuten Delta-ruostumattomasta teräksestä valmistettu graali, yhden käden, vetävää hana (esitetty).

Tee tilaa mikroaaltouunille.

Paras sijainti mikroaaltouunille on keittotason yläpuolella, joten tarvitset yhdistelmämikroaaltouuni-pako-tuulettimen. GE -kahvila? Yli-alueen mikroaaltouunissa (esitetty) on tyylikäs. Kuten budjettisi sallii, voit harkita muiden laitteiden korvaamista ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla versioilla, jotta keittiösi on päivitetty, yhtenäinen ilme.

Päivitä istuimet.

Calligarisin (esitetty) nykyaikaiset jakkarat, kuten White Air -jakkara (CS/58), saa kaapit tuntemaan olonsa virtaan.

Päivitä seinäväri.

Jäähdytin seinäväri tasapainottaa kaapien lämpimän puun sävyn: Kokeile Sherwin-Williamsin (esitetty) vanhempaa valkoista (SW7014).

Lisävaruste värillä.

Tuo väri ja persoonallisuus hassuilla Birder -teepyyhkeillä antropologista (esitetty), kirkkaan sininen vedenkeitin (esitetty) ja graafinen vihreä työtason kanisterit (esitetty).

Katso paljon enemmän kysy suunnittelijavastauksia. Lähetä myös oma kysymyksesi, ja Ask A Designer ™ -sivumme ohjeet.

1. kahvila? Yli-alueen mikroaaltouuni, ge. 2. Okura Tea Caddy Canister, Jonathan Adler. 3. Ilmajakkara (CS-58), Calligaris. 4. Ogive Kettle, Le Creuset. 5. Birder -teepyyhkeet, antropologi. 6. Vanhin valkoinen (SW7014) maali, Sherwin-Williams. 7. Grail -hana, delta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *