HP Mediamart Link-HD Media Player

, jota nyt tarjotaan ennakkotilausta varten, HP MediaSmart -linkki maksaa noin 350 dollaria ja tarjoaa Full Windows Media Center Extender -ominaisuudet. Tämän lisäksi se pelaa mediaa tietokoneista ja muista talosi ympärillä olevista tallennusvälineistä 802.11A/B/G/N Wi-Fi-tai sisäänrakennetun Ethernet-portin kautta.

Mukana on myös 2 USB -porttia ja ohjelmaa, joka on varustettu HDMI: llä, joten voit linkittää sen HIDEF -näytöllesi pelataksesi kaikkia tavallisia epäilyttäviä koodekkeja (mukaan lukien Divx ja XVID)…

”HP paljasti, että HP Mediamert Connect, digitaalinen vastaanotin, joka tuo digitaalista mediaa talon tai verkon ympäri minkä tahansa tyyppiseen HDTV: hen, tarjotaan nyt ennakkotilausta varten.

HP Mediamart -linkki voi löytää sitten digitaalisia videoita, musiikkia ja kuvia, jotka pidetään kannettavan tietokoneessa tai työpöydällä talon toimistossa, samoin kuin ne kaikki yhdessä luettelossa minkä tahansa tyyppisissä HDTV: ssä.

Lisäksi digitaalinen mediavastaanotin voi linkittää ihmisiä rikkauteen Internet -materiaaliin mistä tahansa, jonka he katsovat televisiota. Kuluttajat voivat esimerkiksi vuokrata tai ostaa lukemattomia päivä- ja päivä- ja päivämääräelokuvia Cinemanowilta, jakaa sekä ostaa kuvia Snapfish () -sovelluksesta sekä löytää uusia Internet (1) -radioasemia Live365: ltä.

HP Mediamart -linkin, joka paljastettiin ensin osana HP-tuotetta vuoden 2008 kuluttajaelektroniikan näyttelyssä, on sileä tyyli pianonmustalla pinnalla HP: n erityisen “Zen” -jälketyylin ja ympäristön sinisen valaistuksen lisäksi.

“HP MediasMart Link on sopiva täydennys kaikenlaiseen HDTV: hen”, totesi Carlos Montalvo, mainonnan ja palveluiden varatoimitusjohtaja, Linked Entertainment Business, HP. ”Kuluttajat voivat hyödyntää sitä nauttimaan videoista, musiikista ja kuvista-kun ne loukkuvat tietokoneisiin-heidän isojen HDTV: iin. Näytä samoin kuin Tell ei ole koskaan ollut hauskempaa. ”

Extender for Windows® Media Center tarjoaa pitkittyneen viihdemaailman

HP Mediamert hyödyntää Windows Media Center -teknologian Extenderiä, mikä tarjoaa omistajille ylimääräisen ominaisuuden, joka käyttää tietokoneita, joissa on Windows Vista® House Premium tai Windows Vista Ultimate -käyttöjärjestelmät.

Kuluttajat voivat nauttia materiaalimaailmasta Internet -palveluista, kuten Vongo, Movielink ja Fox Sports. Windows Media Center sisältää myös Web TV -beeta, joka tarjoaa yli 100 tuntia videota MSN: ltä, mukaan lukien uusien toimittajien, kuten A&E, BIO, CNBC, DIY, FINE Living, Food Network, Fox Sports, HGTV, History Channel, uudet ohjelmat IFILM, MSNBC, National Geographic, NBC News sekä tyhmävideos. Kuluttajat, joilla on tietokone, jolla on TV -viritin, voivat tallentaa, ja katsella lähetys -televisiota myös MediaSmart -linkin kanssa HDTV: issä.

“HP MediasMart Connect -sovelluksella HP tuo markkinoille pakottavan mediakeskuksen laajennuslaitteen”, totesi Ron Pessner, pääjohtaja, linkitetty TV -divisioona, Microsoft. ”Näiden kaltaiset CE -tuotteet tarjoavat houkuttelevia kuluttajakokemuksia nykypäivän digitaaliseen elämäntapaan. Uusi MediasMart-linkki antaa ihmisille mahdollisuuden pidentää viihdettään HDTV: hen Windows Vista House Premium- tai Windows Vista Ultimate -pohjaisesta PC: stä-tarjoamalla innovaatioita HP: n yhteyden seurauksena. ”

“HP: n uusi MediasMart Link tarjoaa hienoimman mediakeskuksen laajennuksen kuluttajakokemuksen”, totesi Richard Doherty, tutkimusjohtaja, Entisionereering Group. “HP on ottanut huomioon kuluttajat ja suunnitellut mitä tahansa Divx-tuesta Windows XP -yhteensopivuuteen, kaikki HD-laadun 802.11n langattoman yhteyden ajama.”

Digitaalisen median suoratoisto HDTV helpotti

HP MediasMart Link voi linkittää muihin UPNP- ja DLNA-yhteensopiviin laitteisiin sekä osana HP Mediamert -tuotteiden kotitaloutta, se voi myös saada henkilökohtaisen materiaalin HP Mediamart -palvelimelta tai HP Media Vaultilta. HP Mediamart Link voi suoratoistaa digitaalista mediaa langallisten ja langattomien (802.11a, B ja G: n sekä G: n ja kaksikaistaisen luonnoksen 802.11N) verkot ja siinä on kaksi USB-porttia HP Pocket Media Drive Bayn lisäksi (Drive tarjottu erikseen) yksinkertaisen digitaalisen median siirtymiseksi HP -tietokoneista.

HP MediasMart Link tekee koko kotitalouden yksinkertaisesta nauttia valokuvista, musiikista ja videoista yhdessä suuren näytön television edessä tukemalla monenlaisia ​​videoita, ääni- ja kuvamuotoja, mukaan lukien MPEG-2, MPEG- 4, Divx, XVID, DVR-MS, WMV sekä WMV-HD; MP3, WMA, WMA Pro sekä AAC (suojaamaton); JPEG, BMP, GIF, TIFF ja PNG.

HP Mediamart -linkkien omistajat voivat valita linkittääkseen HDTV: n HDMI -porttiin tai elementtivideoon, jossa on optinen ääni. ”

HP Mediamart -linkki [kautta: Engadgethd.com]

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *