Worlds First Dedicated Zigbee Ecommerce Store

Vesternet on käynnistänyt sen, mitä he kuvaavat maailmojen ensimmäiseksi omistettuksi Zigbee -verkkokauppaan. Sivusto on varmasti kiinnostava kodiautomaatteja huomattavalla Zigbee-varustetuilla tuotteilla sekä omalla äskettäin kehitettyllä Zigbox Ethernet Gateway- ja Zigbytes-verkkopohjaisella käyttöliittymällä. Lue koko julkaisu.

”Vesternet julkaisee tänään virallisesti maailmojen ensimmäisen omistetun Zigbee -verkkokaupan – myymällä kehitystyökaluja, komponentteja, sertifioituja tuotteita ja alustan Zigbee -laitteiden hallintaan.

Vesternet on kehittänyt kaksi ydintuotetta: Zigbox-kompakti Zigbee Ethernet Gateway Plus Zigbytes-verkkopohjainen käyttöliittymä. Yhdessä ne muodostavat minkä tahansa verkon selkärangan: Zigbox kerää anturitiedot… ja Zigbytes esittelee sen verkossa.

Sitten käyttäjät ostavat ja plug-in monimyyjä Zigbee-anturit rakentaakseen oman ainutlaatuisen ratkaisunsa. Nämä voivat olla voimansiirrot, termostaatit, ovi/ikkuna, savuilmaisimet ja paljon muuta.

Tuloksena on, että loppukäyttäjillä on 24/7 verkkopohjainen pääsy Zigbee-laitteisiinsa, ja koska uudet sertifioidut tuotteet julkaistaan ​​monista Zigbee Partnersista, nämä kytkevät helposti ja laajentavat olemassa olevaa verkkoa.

Aluksi Vesternet -alusta keskittyy älykästä energia- ja kodin automaatioon. Mutta myöhemmät versiot tukevat uusia Zigbee -profiileja, kuten RF4ce, rakennusautomaatio ja terveydenhuolto.

Lukuun ottamatta loppukäyttäjän Vesternet-alustan-saatavilla on myös yksittäisiä komponentteja ja työkaluja asentajille, kehittäjille, jälleenmyyjille ja apuohjelmille. Vesternet -alus maailmanlaajuisesti Yhdysvaltain ja EU: n paikoista. Selaa Zigbee -myymälää ja interaktiivisia koti- ja toimistotyökaluja räätälöidyn verkon suunnitteluun, katso www.vesternet.com ”

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
Sonoff Universal Zigbee 3.0 USB Dongle Plus Gateway antennin kanssa kodin avustajalle, avoin hab jne.
75 arvostelua
£ 24.79
Osta Amazonista

2
Aqara Roller Shade -ohjain E1 vaatii Zigbee Aqara -keskuksen aikataulun ja ääniohjauksen avulla …
49 arvostelua
59,99 puntaa
Osta Amazonista

3
Sonoff Zbmini Zigbee Tiny Smart Switch, 2 Way Light Switch, yhteensopiva Alexan kanssa, SmartThings Hub, …
204 arvostelua
37,99 puntaa
Osta Amazonista

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *