Taptile Vedenpitävä, kylpyhuoneen riskitön kosketusinnovaatio

Taptile on uusi kosketuspohjainen langaton valaistusjärjestelmä kylpyhuoneisiin, keittiöihin ja märiin huoneisiin. Sen päättäjät toteavat, että se on 100% vedenkestävä ja riskitön hyödyntää märissä ympäristöissä (sitä voidaan käyttää jopa suihkussa).

Taptile mahdollistaa jopa 3 valaistuspiirin hallinnan useissa ohjelmoitavissa olevissa esiasetusten painikkeissa. Kosket esimerkiksi kylpyasi vieressä olevia laattoja aloittamaan rentouttavan mielialan valaistuskohtauksen. Kustannukset alkavat noin 65 puntaa, katso video hypyn jälkeen.

”Taptile, brittiläinen innovaatioyritys, joka keskittyy kodin kosketusjohtamiseen innovaatioihin, esittelee ainutlaatuisen kylpyhuoneen mielialavaloaan ja himmennysjärjestelmänsä ensimmäistä kertaa Lontoossa tällä viikolla. Tuote ylittää perinteiset rajoitukset talon märillä alueilla, joilla vaaditaan valokytkimiä sekä himmentimiä tilan ulkopuolella tai joita hallitaan ruma rajoitetulla vetojohdolla.

Taptiile-kosketusanturi on kiinnitetty laatta tai kipsilevy, anturityöt ovat 6 vedenkestävää ja erittäin herkkiä painikkeita, joiden paksuus on jopa 18 mm. Laatan tai kipsilevyn etuosa koristetaan sitten joko toimitetulla itseliimalla, laatta -injektointilla kaavaimen kautta tai lisäämällä ominaisuuksia, kuten mosaiikit, kuoret, painikkeet pintaan, joka tuottaa saumattoman, houkuttelevan ottelun avaruussuojeluun.

Yksiköt integroivat riskitöntä ylimääräistä alhaisen jännitteen (SELV), 100% sinetöityjä teollisuusvaatimuksiin sekä langattomaan yhteyteen olemassa oleviin valaistuspiireihin, tyydyttäen kaikki rakennukset sekä turvallisuusmääräykset sekä remontoinnista että uusista rakennuksista. Elegance -mielialapakkaus tarjoaa sekä erottelun että järjestelmien tarjoamiseksi kaiken, mitä vaadit nykyisen tai uuden kylpyhuoneen valaistusjärjestelmän muuttamiseksi. Se sisältää himmentävän adapterin, joka toimii tai korvaa vetojohdon tai ulkokytkimen.

Se sisältää toisen himmentimen adapterin, joka ohjaa peiliä tai turhamaisuusvaloa, samoin kuin viimeisenä poistotuulettimen sovitinta puhaltimen kohinan vähentämiseksi tai ilmanvaihtoa. Jokaisessa ohjaimessa on kuusi painiketta, jotka tarjoavat 3 ohjelmoitavaa mielialavalon asetusta sekä yksityisen hallinnan sekä kolmen aktiivisen piirin himmennyksen.

Minkä tahansa tyyppistä asennusta voidaan parantaa lisäämällä laajennusmoduuleja käyttämään enemmän piirejä tai tonnia, ja tila voidaan asentaa minkä tahansa tyyppisillä määrällä kosketuspaneeleja hallinnan parantamiseksi edelleen. ”

www.taptilecontrols.com: kylpyhuone -televisiot

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *