Kotiautomaatiolainsäädäntö

Meille on lähetetty tämä kiehtova essee Alex Chelmisiltä. Ota muutama minuutti tarkistaaksesi hänen käsitteensä ja ymmärrämme, mitä uskot foorumeillamme tai postituslistallamme. Lähettäjä: Alex Chelmis

Esipuhe – Koska pidän mielessä itse, robotit ovat aina kiehtoneet. Nuorena se oli suosikkini päivä-unelmoivan aiheeni ja piti kaikista elokuvista, joissa oli minkä tahansa tyyppisiä robotteja. Pian tajusin, että muut vempaimet vetivät minut samoin, että voit käyttää niin vaikeaa tai vaatimusta sekä paljon aikaa kuin ihmisen ponnisteluja.

Jossain vaiheessa se päätyi poistamaan, että minua todella kiehtoi kaikki, mikä automatisoisi operaation, joka muuten vaatii ihmisen vuorovaikutusta. Oli väistämätöntä syksyä, kuten uuden “tulevan” talon automatisoinnin maailmassa. Valitettavasti joka kerta kun yritin noudattaa talon automaatiosta julkaistua tai mainostettua työtä, huomasin itseni hämmentyneen ja viimeisen väsyneen yksityiskohtiin.

Viimeisen 15 vuoden aikana olen vieraillut näyttelyissä sekä tarkistanut paljon artikkeleita sekä valkoisia papereita, jotka tarjoavat ”All in One” -automaatioratkaisuja. Alustavan jännityksen jälkeen sekoitin tarpeettomiin haastaviin prosesseihin tarjoamalla minulle tunteen, että he ovat täysin unohtaneet asian.

Kaikki, joka on tällä hetkellä nimellä “kodin automaatio” tai “älykäs koti”, on omistusoikeuskonsepti, joka on henkilökohtainen jonkun muun vaatimuksille, jotka yrittävät vakuuttaa teille, että hänen päivittäiset tarpeet ovat samanlaisia ​​kuin sinun. Kaikki yritykset tuottaa avoimia vaatimuksia (x10) eivät ole päässeet laajasti hyväksyttyihin, samoin kuin kaikenlaiset vain vetoomukset tietokone- ja elektronisiin “geekeihin”.

Uskon, että pääsimme tähän olosuhteeseen, koska ihmiset ovat unohtaneet syyn, jonka he halusivat automatisoida jotain ensin.
Tästä tämä viesti on kyse. Muistuttaa ihmisiä perusteet ja auttaa heitä säilyttämään keskittymisen “miksi” tyydyttämään, kun he keksivät käsitteitä siitä, kuinka he vaativat operaation automatisointia. Uskon, että työpaikkojen vaatimus on kehitetyn menetelmän muuttaminen, jotta se olisi paljon houkuttelevampi tyypilliselle henkilölle. Näiden markkinoiden on aika osua massamarkkinoille ja voit saavuttaa sen vain puhumalla ei-tekniselle henkilölle. Talon automaatiosta on paljon hyötyä, joka riittää muuttamaan päivittäistä elämäämme; ikuisesti… Johdanto
Innovaatioiden edetessä paljon enemmän ja paljon enemmän toimintoja, jotka voimme integroida talon automaatiojärjestelmään, syntyy päivittäin. Uusi suorituskyky tekee talon automaatiosta mielenkiintoisen ja tämä johtuu yleensä digitaalisen elektroniikan kehityksestä.
Vaikka elektroniikka ei saa olla ainoa pelaaja, joka määrittelee talon automaatiosuunnittelun, he pelaavat ehdottomasti päätoimintoa, koska ne yleensä edustavat järjestelmän ”aivoja”, jotka kykenevät tekemään perus- ja haastavia päätöksiä.
Jos katsomme historiaan (hyvissä ajoin ennen elektronista aikakautta), voimme silti nähdä automaation hallinnan päivittäiseen elämäämme.
Esimerkiksi paljon vuosia takaisin normaalissa kodissa vettä kuljetettiin takahuoneessa kauhat (tai savisäiliöt) juomisen, pesun ja huuhtelun toiminnan vuoksi.
Myöhemmin otettiin käyttöön putkijärjestelmä, joka sai vettä kotiin vain kääntämällä hanan.
Tämä oli normaali talon automaatioasennus, joka pääsi eroon vaatimuksesta kävelyä vesilähteelle säiliöllä ja yksinkertaisti pitkää (ja tuskallista) ihmisen toimintaa hanan peruskierroksella.
Putkistojärjestelmä esitteli myös joitain uusia ongelmia, kuten vuotamisen tai putkien murtumisen, kun sisällä oleva vesi jäätyi.
Päivinä nämä ongelmat voidaan ratkaista lisäautomaatiolla (elektroniset ja mekaaniset osat, jotka voivat havaita tällaiset olosuhteet), samoin kuin joko reagoi itsestään (venttiilit) tai hälyttää henkilöitä (hälytyksiä) lisää vaurioiden lopettamiseksi.
Yritän korostaa yllä olevalla esimerkillä, että jos otamme askeleen taaksepäin ja tarkkailemme elämäämme, voimme nähdä, mikä oli minkä tahansa tyyppisen automaation toiminto kodin ilmakehässä sekä mitä tarvitaan ja tarvittaessa Edellytykset, jotka toteutettiin.
Tässä viestissä haluaisin tarkistaa talon automaation perustavanlaatuiset ideat ja yrittää tuottaa välttämättömiä lainsäädäntöjä, jotka voivat ohjata sekä kaikenlaisia ​​automaatiosuunnitteluja.
Kodin automaatiolakit
Jos minkä tahansa tyyppisen talon automaatiosuunnittelun noudattamista varten oli oltava yksi politiikka, kaikkien on hyväksyttävä, että sen on oltava olemassaolon ensisijainen tehtävä. Toisin sanoen elävämme ilmakehän automatisoimiseksi fyysisten toimien rajoittamiseksi tietyn tehtävän suorittamiseksi.
Tämä määrittelee ilmeisen, mutta useimmilla ihmisillä on taipumus muistaa tai “rentoutua”Politiikka, kun he saadaan pois tekniikasta, monimutkaistaa talon automaatiotyylien suorituskykyä ja toimintaa lisäämällä tarpeettomia ”laitteita”.
Elämä on opettanut tekniikkaa, että minkä tahansa tyyppisellä suorituksella (minkä tahansa tyyppisellä suunnittelulla) on operatiivinen osa, joka on yhtä tärkeä. Talon automaatiossa suorituskyvyn ”toiminta” on paljon tärkeämpi kuin itse esitys. Operaatio sisältää yleensä ihmisen vuorovaikutuksen, joka on päästävä eroon vähimmäisvaatimuksesta tai sitä pidettäväksi automaation erittäin vaatimuksen täyttämiseksi.
Yhteenvetona yllä olevasta lauseesta, talon automaation ensimmäinen lainsäädäntö on:
Poista tai yksinkertaista yksittäisen vuorovaikutuksen vaatimusta

Kun kävelen avaruuteen ja pimeään, minun on kytkettävä valo päälle. Avaruuteni valon “toiminnallisuus” tarvitsee valon muuttamisen ”toiminnan”, joka tässä tilanteessa tarvitsee “ihmisen vuorovaikutuksen” kytkimen kytkemisestä sormella.
Jos haluan automatisoida tämän menettelyn, minun on päästävä eroon ihmisen vuorovaikutuksen vaatimuksesta, mikä tarkoittaa tarvittu.
Ennen kuin olen suorittanut, minun on mentävä kaikkien suorituskyvyn rationaalisten vaiheiden kanssa sekä esiteltävä järjestelmän, joka menee täsmälleen saman (tai ainakin erittäin samanlaisen) rationaalisen sekvenssin kanssa, jonka aivoni tekivät. Tässä tilanteessa järjestelmän on löydettävä olemassaoloni avaruudessa ja valittava sitten, onko olemassa oleva luonnollinen valo riittävä vai vaaditaan keinotekoisen valon vaihtamista. Jos järjestelmä on yhtä suuri kuin aivoni suorittavat nämä tehtävät, niin kävellessäni avaruuteen valo tulee heti vain tarvittaessa.
Aivan ensimmäinen lainsäädäntö tarvitsee toisen lainsäädännön, joka täydentää talon automaation olennaista toimintoa. Minkä tahansa tyyppisten järjestelmien on kyettävä havaitsemaan minkä tahansa tyyppisten elementtien määrittäminen ja tekemään päätös muuttaa, mikä on tarpeen.
Esimerkissämme, kun kävelemme ulos avaruudesta, sammutamme valon. On joitain asioita, jotka otamme huomioon ennen kuin ryhdymme tähän toimiin.
Poistumme tilasta, joten emme enää tarvitse valaistusta, mutta ymmärrämme, että emme tule takaisin heti takaisin, muuten olisimme jättäneet valon päälle, koska emme halua jatkaa täsmälleen saman toiminnan toistamista niin usein. Järjestelmän on täsmälleen samassa menetelmässä valittava, jos tilassa ei ole olemassa, samoin kuin valo on päällä, tämän on oltava virhetila ja valo on sammutettava. Mahdollisesti viivejärjestelmä kompensoi tilanteen, jonka palaamme tilaan välittömästi. Voi olla muita parametreja, jotka mahdollisesti tarvitsevat valon pysyäksesi muuttumassa, mutta täällä tarkistamme perustilanteen skenaarion.
Minkä tahansa tyyppisenä aikana järjestelmän on oltava tietoinen kyseisen tilan valon määrittämisestä samoin kuin silloin, kun valon pitämisen syyt eivät ole enää päteviä, sen on tehtävä päätös määritelmän muuttamiseksi sekä Sammuta valot.
Katsotaanpa nyt epänormaali olosuhde, jossa kyseisen tilan hehkulamppu on rikki.
Jos kävelen tilassa ja yritän kytkeä valoa päälle, en saa vastausta. Tämä toistaa toiminnan oikea -aikaisesti (kytkimen testaaminen tai kytkimen kääntämisen todellisen toiminnan testaaminen). Jos en saa valoa uudelleen, tarkistan mahdollisesti, voinko kytkeä valon päälle vielä yhdessä paikassa (tarkistaen, onko kodilla voimaa) samoin kuin viimeiseksi tarkistan todellisen polttimon, jos se on rikki.
Normaalissa talon automaatiotyylissä järjestelmän on havaita virhe itsessään ja hälyttää yksilöä virheolosuhteista (koska se ei voi itse ryhtyä minkäänlaisiin fyysisiin toimintoihin). Järjestelmän on kyettävä toimittamaan kaikki tiedot, joita se voi päästä eroon yksilöllisestä vuorovaikutuksesta vikahyökkäyksen prosessissa. Järjestelmän on ymmärrettävä, että kodilla on voimaa ja mahdollisen vian (tai tilastollisesti loogisen) on oltava hehkulamppu. Sen on varoitettava henkilö vahvistaakseen tämän lausunnon manuaalisesti ja korjattava ongelma. Tilannevaloa voi olla hätävalo, jota tarvitaan varsinaisen tarkastamiseksi.
Kaikkien yllä olevien tyypillisten tai epänormaalien olosuhteiden on oltava järjestelmän reagoimiseksi yksinään. Seurauksena on, että talon automaation toinen lainsäädäntö on:

Estää tai hälyttää virheolosuhteista
Sanan ”virhe” hyödyntäminen viittaa järjestelmässä väärään määritykseen eikä välttämättä ole ongelmallista määritystä tai vikaa.
Järjestelmän monimutkaisuus voi kasvaa valtavasti, kun lisätään älykkyyttä, samoin kuin sekä perus- että edistyneitä järjestelmiä voidaan hyväksyä samalla tavalla talon automaatioiksi, jos tyydyttävät nyrkkiä ja toisia lakeja.
Kodin automaatio ei tarkoita yhdessä jokaisen laitteen yhdistämistäMarkkinoilla tai lisäämällä tarpeetonta hoitoa kotona, jota teemme päivittäin kotona. Pieni kosketusnäyttö, joka näyttää erilaisia ​​valokytkimiä sekä valaistusteemoja, jotka menetelmällä tarvitsee pari tärkeätä puristimen valon kytkemiseksi vain, se voi näyttää hyvältä, mutta sitä ei pidä ajatella talon automaatiosuunnittelusta. Haastavan kytkimen lopputulos on, että henkilö viettää paljon enemmän aikaa tietojen käsittelyyn, keskittyen digitaaliseen kytkimeen valitakseen ihanteellisen painikkeen ja viettää paljon enemmän aikaa valon muuttamiseen, kuten hän tekisi vanhanaikaisesti Mekaaninen muovikytkin.
Suorituskyky on toissijainen vaatimus, koska meillä on ensimmäinen varmistaa, että automatisoidessamme toimenpide on todella päässyt eroon tai yksinkertaistaa yksittäistä vuorovaikutusta ja käyttää virheolosuhteiden hallintaa.
Suuri osa talon automaatiojärjestelmistä (tai usein merkinnät ”älykkäät kodit”) on suunniteltu kipeästi näiden epänormaalien olosuhteiden hallitsemiseksi, koska henkilö ei välttämättä ole reagoida ajoissa. Esimerkiksi järjestelmät on suunniteltu havaitsemaan vuotamisen vesiputkessa tai sähköverkon oikosulku tai turvajärjestelmän tunkeutuminen.
Jälleen yhden lainsäädännön suunnittelu järjestelmän suunnittelu ei kuitenkaan sivuutettu toiseen, ei ole talon automaatiosuunnittelu. Myöhemmin näemme tarkalleen, kuinka erilaisia ​​tarroja voidaan tarjota eri tyyleille niiden prioriteettien mukaisesti.
Jos hyväksymme nämä kaksi lainsäädäntöä minkä tahansa tyyppisen talon automaatiotyylin pääräännöinä, palvelemme sen olemassaolon päätehtävää.
Yksi parhaimmista menetelmistä määrittää, mitä vaadimme automatisoida henkilökohtaisessa elämässämme, on kuvata tavanomaiseen päivään. Kun toistamme kaikkia arjen toimintoja, löydämme toiminnot, jotka voidaan korvata automatisoidulla järjestelmällä. Jotkut toiminnot ovat sekä fyysisiä että joitain rationaalisia, ja molemmat tarvitaan automaation tekemiseksi mahdollisimman kokonaisena.
Tarkkailemme jokapäiväisen elämämme perustehtävää. Kun haluamme suihkun, hyödyntämällä olemassa olevaa vesiputkistoamme sekä lämmitysautomaatiota, on joitain muita tehtäviä, joista voimme päästä eroon ihmisen vuorovaikutuksesta.
Suihkun ottamiseksi varmistamme ensin, että siellä on kuumaa vettä. Tarkastamme kattilan ja kytkemme sitten sekä kylmän että kuuman veden päälle, kun yritämme saada suositun lämpötilan. Kun lämpötila on suuri riittävä (sormentesti), vasta sitten olemme valmiita kastumaan.
Talon automatisoitu järjestelmä saattaa kertoa meille, onko tarjolla kuumaa vettä vai ajastinta, kuten se on nyt monissa paikoissa, esilämmittää vettä tietyllä hetkellä elämäntyyliemme mukaan. Järjestelmä voidaan suunnitella toimittamaan vesi välittömästi henkilökohtaisessa tai oletuksena hienoimmassa lämpötilassa sekä päästä eroon sormentestauksesta.
Tarjolla on uusi innovaatio, joka voi tarjota nautinnon suihkun (radio, musiikki, video jne.) Tai vedenpainetta hieronta. Nämä uudet toiminnot ovat kaikki tervetulleita kaikenlaiseen talon automaatiojärjestelmään niin kauan kuin ne mukautuvat kahteen ensimmäiseen päälakiin.
Viimeinen asia, jonka haluat yksilönä, on haastava suihku-Jacuzzi-järjestelmä, joka tarvitsee näppäimistön sekä käsikirjan kirjautuakseen ja asettamaan sen joka aamu.
Toisin sanoen lisätty suorituskyky on toissijainen vaatimus automatisoidusta järjestelmästä, mutta silti ratkaiseva. Joten aivan ensimmäinen toissijaista lainsäädäntöä on:

Paranna toiminnallisuutta
Kaikki saarnaavat, että tehokkuus säästää energiaa, joka vastaa rahaa.
Automaattinen järjestelmä voi valita, milloin on hienoin lämmitys vettä ottaen huomioon esimerkiksi yö/päivä sähköenergiamaksut, kodin lämmitysjärjestelmän hyödyntäminen tai kuumaa vettä katolla olevasta aurinkosolujärjestelmästä (tai tehokas yhdistelmä kaikkien edellä). Paljon niin kutsuttuja ”älykkäitä koteja” on suunniteltu vain energiatehokkaiksi järjestelmiksi. Nämä järjestelmät, jos ne eivät pysty tyydyttämään kahta ensimmäistä päälainsäädäntöä, niitä on pidettävä energiansäästöjärjestelminä samoin kuin talon automaatiojärjestelminä.
Siksi talon automaation seuraava toissijainen lainsäädäntö on:

Säilyttää energiaa
Nämä 4 lainsäädäntöä selitetään kokonaan talon automaatiojärjestelmän hyödyntämisen sekä edellä selitetyn hierokratian noudattamisen kanssa, ne tyydyttävät aina ensisijaisen tarkoituksen, joka on jokapäiväisen elämäympäristön automatisointi.
henkilötunnus
Kuten aiemmin mainitsimme suihkuesimerkissä, järjestelmä voi aina toimittaa kuumaa vettä oletuslämpötilaan tai henkilökohtaiseen.
Tämä on hankala tekniikalle. Järjestelmää tarvitaan yksityishenkilöiden määrittämiseksi henkilökohtaisten mieltymysten soveltamiseksi. Automaatiotasoa on 2 tasoa, joita voit käyttää tämän saavuttamiseksi. Aivan ensimmäinen on puoliautomaattinen, jossa yksilön on tunnistettava itsensä, kun järjestelmä tarvitsee tietoja. Esimerkit vaihtelevat haastavista äänentunnistusjärjestelmistä henkilökohtaisten painikkeiden perusvalinnasta BOTH riippuu ihmisen vuorovaikutuksesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *