3 Kaksoisvälittäjää, jotka maksimoivat alueen

, ei ole, onko talo iso vai pieni, vaikka se, kuinka hyvin se toimii-samoin kuin nykyään se voi tarkoittaa alueen hyödyntämistä useamman menetelmän kuin yhden. Täällä on kolme tilaa, jotka työskentelevät kahdesti kovasti, mukaan lukien talon toimisto, joka toimii ruokasalina, pyykkinä ja mudroomina yhdessä, sekä pukuhuoneessa plus kylpyhuone.

Kannettavan tietokoneen ja kahvin kanssa mikä tahansa paikka voi olla työtila, mutta tämän Parsonsin ruokapöydän iso pinta on täydellinen paperien levittämiseen tai muistiinpanoihin. Hyödynnä korkea, veistoksellista pöytävalaisinta melko pöydän valona. Siirrettynä sivupöydälle se heittää mielialan valaistuksen illalliselle.

Suljettujen kaapien ja kiillotetut kirjahyllyt tarjoavat sekä käytännön säilön että hienosäädetyt yksityiskohdat. Toimisto -aurinko voidaan kerätä kanistereihin tai koriin.

Valokuvaaja: Alex Lukey

Suunnittelija: Joel Bray

Penkki, jossa on piilotettu säilytyspaikka, toimistovieraita tai illallisvieraita sekä piilottaa ylimääräisiä pöydän liinavaatteita. Bergere on mukava tuntikausia kirjoittamaan ja samoin antaa lausunnon pöydän kärjessä. Täytä istuimet kolmella tuolilla, joita käytetään aksentteina muissa huoneissa.

Katso muutoksen heräävän H&H TV: ssä.

Valokuvaaja: Alex Lukey

Suunnittelija: Joel Bray

Kaksi hyvin varustettua vyöhykettä pitävät puhtaana pyykkinä erillään mutaisista kengistä, mutta molempien toimintojen pitäminen yhdessä tilassa tarkoittaa, että märät tai värjätyt vaatteet voivat mennä suoraan pesuun. Mudroom -puolella koukkujen ja penkkien rivit tekevät helpoista tarttua turkkiin tai solmioihin.

Valokuvaaja: Tracey Ayton

Suunnittelija: Jamie Hamilton sekä Greer Nelson of Oliver Simon Design

Pesula -alueella suljetut kaapit piilottavat pesuainetta sekä puhdistustarvikkeita. Keskeinen vastakorkeuskärry siltaa molemmat puolet. Sen korkeus tekee siitä sopivan taittamiseen, samoin kuin alempaan hyllyyn, samoin kuin roskakorit voivat säilyttää kenkiä tai korral -yksinäisiä sukkia. Kaapin ja kuppilautanan sauva tekee siitä cinchin roikkua herkkuja niin paljon kuin kuiva.

Valokuvaaja: Tracey Ayton

Suunnittelija: Jamie Hamilton sekä Greer Nelson of Oliver Simon Design

Ehdokka tyydyttää vaatekaapin valoisan, merenkulun inspiroidulla alueella, joka eliminoi vaatimuksen huijata suihkusta lipastoon. Sen sijaan vaatteet, muotikorut ja meikki pidetään kaikki käsivarren ulottuvilla kaksoisaltaalla sekä muutaman askeleen päässä erillisestä suihkusta ja WC: stä. Käyttämällä täsmälleen samaa teakia laatikoissa, jakkarat ja turhamaisuus tarkoittavat, että alue tuntuu yhtenäiseltä, kun taas messinki yksityiskohdat tuuletusaukkoista, putkista, hanat ja suihkuovi ovat yleisiä koskevia kosketuksia. Pari jakkaroilla ja parvekkeella kylpyhuone ansaitsee pitämisensä tilavaksi, houkuttelevaksi kohteeksi.

Valokuvaaja: Peter Aaron

Suunnittelija: Ike Kligerman Barkley

Teak-paneeloitu suihkutila pitää raskaan höyryn poissa meikistä ja vaatteista, samoin kuin sen hohtavilla messinkivalaisimilla sekä näkymisellä merelle, se tuntuu houkuttelevalta laivan hytiltä.

Valokuvaaja: Peter Aaron

Suunnittelija: Ike Kligerman Barkley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *