Toimittajan valinnat: Ilmaiset kesälevyt hyvää yötä

vanhempi toimittaja Sally Armstrong jakaa parhaat kevyet liinavaatteet.

Nyt kun se on Windows-avoin sää, ja voimme vihdoin nauttia viileistä tuulista yöllä, olen ajatellut paljon raikkaiden arkkien iloista. On jotain niin viehättävää makaamassa uudessa laadukkaita liinavaatteita-ja siellä on monia vaihtoehtoja, joista valita, olitpa sitten täysin valkoisten tai preppy-kuvioiden fani. Tässä on kahdeksan suosikkiarkkijoukoni, jotka varmasti tuovat raikasta ilmaa makuuhuoneeseesi kesällä.

Kaupalta tämä ihastuttava painatus näyttää sarjalta pieniä pisteitä, mutta katso tarkemmin ja näet, että se todella koostuu koralli- ja fuksian neliöiden sirottamisesta.

Lähde: Haluatko Cone Hillin

Tuotteet: Confetti Fuksia/Coral Sheet Set, alkaen 285 dollaria

Tällä komealla arkkisarjalla on kaikki miesten paita. Litteillä levyillä ja tyynyliikkeillä on hiukan suurempi gingham -kuvio, mikä lisää hienovaraisen kontrastikerroksen.

Lähde: Serena & Lily

Tuotteet: Gingham -arkki, joka on asetettu merivoimissa, alkaen 128 dollaria

Tämä taloudellinen kukkalevy olisi parasta mökin makuuhuoneeseen tai tyttöhuoneeseen. Yhdistäisin ne terävällä valkoisella kannella ja merivoimien heittoon.

Lähde: Hudsonin lahti

Tuotteet: DH: n neliosainen kukkalevysarja, alkaen 45 dollaria/setti

Näiden arkkien herkkä skaalattu reuna on kaunis, mutta ei arvokas. Pidä ulkonäkö puhtaana yhdistämällä ne täysin valkoisella pussilakanalla tai pidä hauskaa kerrostamalla pienellä kuviolla.

Lähde: Au sytytti hienoja liinavaatteita

Tuotteet: kampasimpukka arkit, alkaen 115 dollaria (asennettu arkki)

Pariisin kankaiden innoittamana ja standardilohkotulostustekniikoiden avulla nämä ilmaiset puuvillalevyt kuljettavat sinut Ranskan maaseudulle.

Lähde: John Robshaw

Tuotteet: Jani Seaglassin litteä arkki, alkaen 100 dollaria

Näiden Coyuchin puuvillalevyjen vesivärikuvio sai inspiraation pehmeistä japanilaisista harjamaalauksista. Rakastan heidän kevyttä, perusaa.

Lähde: Coyuchi

Tuotteet: akvarellien wisp -arkit, alkaen 248 dollaria

Nämä Schoolhouse Electric & Supply Co. -yrityksen pirteät keltainen painettu arkki tuovat ripauksen aurinkoista väriä makuuhuoneeseen.

Lähde: Schoolhouse Electric & Supply Co.

Tuotteet: Thistle -arkki, joka on asetettu hunajaksi, alkaen 119US

Tämä viimeinen sarja on henkilökohtainen suosikki. Luonnollinen tekstuuri on taivaallinen – saat vain erilaisen tunteen nukkuneen liinavaatteellisilla arkeilla – ja rakastan rento, potkut selkänoja, jotka ne tuovat makuuhuoneeseen.

Lähde: Au sytytti hienoja liinavaatteita

Tuotteet: Lavato -liinavaatteet valkoiset, alkaen 170 dollaria (litteä arkki)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *