Viikon hyödyllinen laite: 3,5 mm: n jakkitulppa CAT5 -sovittimiin IR Extenderille

Jos vaadit pidentämään vaikeaa langallista IR -jakelujärjestelmääsi CAT5: n verrattuna. Tässä on todella hyödyllinen sovittimet. Keene -elektroniikka 3,5 mm: n tunkkitulppa CAT5 -sovittimiin IR -laajennuksille on alle 6 puntaa, ja ne antavat sinulle nopeasti linkittää IR -lähettimet sekä vastaanottimet minkä tahansa tyyppiseen CAT5 -pistorasiaan laastarijohdolla…

Kahden lyhyen (25 cm) linjasovittimen sarja, toisessa RJ45 -viivapistorasialla 3,5 mm: n stereokiinnitystulpakalle, samoin kuin toisella RJ45 -linjapistorasialla 3,5 mm: n stereokiinnittimen pistorasiaan.

Tämä on kehitetty mahdollistamaan CAT5 -kaapeli -televisio, jota voidaan käyttää pidentämään IR -vastaanottimien sekä Keene Irbkitin ja IR -komentajan Infra Red -jakelujärjestelmien välistä etäisyyttä.

Hyödyntäminen vain kytke IR -vastaanotin yhden sovittimen 3,5 mm: n liitäntäpistorasiaan sekä toisen sovittimen 3,5 mm: n pistoke menee IRBKIT: n tai IR -komentajan IR -vastaanottimen syötteeseen. Linki cat5/6 (vakio langallinen verkkokaapeli) sovittimien ja se on. Tätä tekniikkaa hyödyntämällä IR -vastaanottimia on mahdollista asentaa jopa 100 metrin etäisyydet.

Saatavana Amazonilta

4 arvostelua

3,5 mm stereokiinnitystulppa/pistorasia kissan sovittimiin IR -kaapelitelevisiolaajennukseen KA175
pidentää joko vastaanotinta tai päästöjä
Ulottuu jopa 100 metriä
3,5 mm Stereo Jack (työskentelee mono -signaalien kanssa)

£ 6.99

Osta Amazonista

Keene IR -jakelu: Viikon aikaisemmat välineet

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *