Steve-tehtävät 1955-2011

Tänä aamuna heräsimme valitettaviin uutisiin, joiden mukaan Applen perustaja ja entinen toimitusjohtaja Steve Tasks on kuollut 56-vuotiaana pitkän syövän taistelun jälkeen.

Kun joku tunnettu kuolee, poptähti, urheiluhahmo tai muu kuuluisuus, kulttuurissamme on yleensä surun julkinen vuotaminen. Joissakin tapauksissa se näyttää hiukan ylhäältä. Kuitenkin ihailit häntä vai et, harvat ehdottaisivat, mitä Steve -tehtäviä on ollut jokapäiväisessä elämässämme.

En usko, että olemme koskaan kattaneet markkinoiden kuoleman aiemmin automatisoidun kodin 15 vuodessa verkossa, mutta sinun on kuitenkin tarkasteltava vain menetelmää, jonka iPad ja iPhone ovat päätyneet johtaviksi talon automaatioohjaimiksi harvoissa Lyhyet vuodet, koska heidän luomuksensa nähdä miehen loisto.

Apple put it such as this on their site this morning – “Apple has lost a visionary as well as innovative brilliant as well as the world has lost an incredible human being.  Those of us who have been fortunate sufficient to understand as well as work with Steve on menettänyt rakkaan hyvän ystävän ja inspiroivan mentorin. Steve jättää taakse yrityksen, jonka hän on vain rakentanut, samoin kuin hänen henkensä ovat pysyvästi Applen perusta. ”

www.apple.com/stevejobs

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *