Juuri neutraali

Joissain tapauksissa et vain voi taistella sitä taistella, kun olet juuttunut hiukan rut-suunnitteluun. Urani viimeisen parin kuukauden ajan on ollut musta sekä valkoinen sekoitettuna harmaan/pellavan kanssa, pienemmällä osumalla voimakasta aksenttiväriä. Kuitenkin todella – olen juuttunut mustan ja valkoisen kestävään kestävyyteen sekoitettuna neutraaliin. Se näyttää tuntuvan ikääntymättömältä ja päivitetyltä aivan samaan aikaan, samoin kuin en vain näytä ravistavan itseni innostuneena väriseinien tekemisestä. Ei ole niin, että en pidä tilasta, joka on maalattu varjoon – se on vain, hyvin, olen jumissa neutraalissa. Hienoa kotona ja talossa työskentelyssä on, että on paljon enemmän kuin yksi henkilö, joka ravistaa sinua mukavuusalueeltasi ennemmin tai myöhemmin – kuitenkin, kunnes joku saa minut musttisiksi sinisiksi ja persimmoniksi, täällä on rappeutunut Harvat mustasta/valkoisesta ja neutraalista tuotteista, joista uskoi eilen unelma -ruokasaliin. Se on kaikki melko yksinkertaista, mutta uskon, miksi en voi pysyä poissa!

1. Uusi ”nestemäinen” astiat Portmeirionista. Pidän pehmeistä nestemuodoista. Joulupukki, kuunteletko?

2. Valtava Sur pieni ruokapöytä, 1 500 dollaria USD, laatikko ja tynnyri. Tämän taulukon puhtaat, komeat linjat ja lämpö tasapainottavat sekä mustia ja valkoisia sekä tekevät siitä paljon enemmän.

3. OLLE -tuoli mustana, 55 dollaria, Ikea. Hyvätoimittaja Michael Penney pani minut näihin! Pidän niistä yksinkertaisuudesta (ja kustannuspisteestä!)!

4. Vaikka en ole tyypillisesti placemat -henkilö, sekoittaisin nämä helpon reunaan pellava -lautasliinat näiden melko mattojen kanssa. Raja -suuret ruskeat lautasliinat (vasen), reunuskyyhkysen lautasliinat (keskimmäinen) sekä värikenttä Java -placemats (oikealla), kaikki Dunt Studiosta.

5. IKEA: n Björkefall -kynttilänjalat, 8 dollaria. Kuten näiden uusi/vanha tunnelma – usko, että ne saattavat näyttää kiehtovalta juoksemisesta pöydän keskustassa – sekoitettuna suurempien sinisen hydrangean maljakoiden sekä mustien kynttilän saumien kanssa, jotka Andrea Mills julkaisi viime viikolla hänen H&H -tyylisessä Sleuth -blogissaan.

Lue paljon enemmän siitä, kuinka tehdä ruokailutila paljon muodollisemmaksi tai tarkistaa Lynda Reevesin suosikkeja blogissaan neutraalien koristamisesta.

Valokuvien hyvitykset: 1. Portmeirion2. CRATE & Barrel3. IKEA OLLE CHOR4-6. Asu studio7. ModernKaribou.ca8-9. Ikea Björkefall -kynttilät

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *