D-Link Small Wi-Fi Wise Plug voi rutiinia laitteesi

D-Link esitteli äskettäin MyDLink Small Wi-Fi Wise -pistokkeen (DSP-W118) viisaan talon alueelleen.

Perustaa

Kuten monet viisaat tekniikat nykyään, kokoonpanot ovat älypuhelinsovelluksen kautta samoin kuin silloin, kun laite on Wi-Fi-verkossa (802.11N/G, WPA/WPA2), niin se on saatavana mistä tahansa maailmasta verkkokäyttöön.

Pieni

Tämä on D-Linkin uusi pienempi tyyli viisasta pistoketta, jonka avulla se voidaan hyödyntää kaksinkertaisessa pistorasiassa estämättä toista poistoa (60 x 60 x 65/84 mm, mukaan lukien piikit).

Ylhäällä oleva painike mahdollistaa myös alueellisen hallinnan ja myös ehdon LED -tilassa.

Mitä varten?

Joten mitä se on? No tarkalleen miten sitä hyödyntäisivät rutiineja, jotta laite on kytketty päälle tai pois päältä välittömästi haluamasi ajankohtana.

Pistorasia voi vaihtaa enintään 3 120 wattia ja D-Link toteaa, että itse laite kuluttaa vähemmän kuin 3 wattia käytössä.

Liittäminen

Viisas pistorasia tukee iPhonen, iPadin ja Android -laitteiden MyDLink -sovellusta.

Voit lisätä äänihallintaa Amazon Alexan tai Google -avustajan kautta ja vielä enemmän integraatiota tarjotaan IFTTT: n kautta.

D-Link Small Wi-Fi Wise Plug (DSP-W118) on 2 vuoden takuu ja nyt tarjotaan nyt.

142 arvostelua

D-Link DSP-W118/B-Pieni Wi-Fi Wise -pistokeyhteys Alexan sekä Google Housen sekä IFTTT: n kanssa, Remote Hallitse MyDLink-sovelluksella, ajastin sekä rutiinitoiminto, 13A arvioitu-UK-versio

Tämä sekä viisas ja kannettava pistoke linkit taloon Wi -Fi. Kytke vain minkä tahansa tyyppinen talolaite ja hallitse sitä käyttämällä puhelimesi tai tablet -laitteen täysin ilmaista mydlink -sovellusta, olitpa talossa tai tien päällä.
Kytke asiat päälle tai pois puhelimestasi ja automatisoi kaikenlaiset laitteet helposti aikataulun ympärillä. Herää niin paljon kuin kahvin panimon tuoksu, maksa laitteesi etäisesti, kytke kaikki päälle sohvalta tai ymmärrä illallinen keitetty ennen kotona.
Luotu olemaan siisti ja diskreet muodoltaan kodissasi. Sen kompakti kotelo tarkoittaa, että kaksi näistä viisaita tulppia voi muodostaa vierekkäin kaksoisvoima-pistorasioissa.

Osta Amazonista

dlink.com: Tarjotaan Amazonista

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest4
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *