Päivä rannalla… joidenkin kameroiden kanssa

, jos olet saanut tämän Instagram -valokuvan heinäkuussa takaisin, voit todennäköisesti kertoa, että se ei ollut keskimääräinen matkasi rannalle.

Olimme tosiasiallisesti osallistuneet valokuva- ja videokuvaukseen Virginialle on ystäville, hienoille ihmisille, jotka edistävät matkailua kotivaltiossamme. He aloittivat uuden sarjan, jossa todelliset virginialaiset ottivat uusia seikkailuja osavaltiossa, ja he todella pyysivät esittämään meitä (!!). On melko selvää, että rakastamme Virginiaa, joten emme voineet odottaa laulamme kotivaltiomme kiitoksia ja tarkistaa muutamia paikkoja, joita emme ole koskaan olleet.

Suosikkivideomme

Meitä kutsuttiin tutkimaan Virginian itärantaa päivälle heidän kanssaan, mikä on tämän alueen maantiedettä tuntemattomia maa -alueiden maasta, joka istuu niemimaalla Chesapeake -lahden vastakkaisella puolella muusta valtiosta (Sitä yhdistää vain Manner-Virginiaan Marylandin osavaltio ja 23 mailin pituinen silta). Ajoimme siellä useita kertoja pidemmillä tieretkillä, mutta emme tosin koskaan pysähtyneet ottamaan sitä sisään.

Mutta ihminen rakastuimme siihen. Olimme enimmäkseen Cape Charles -nimisessä kaupungissa, jolla oli paras ranta kaikille Clara-ikäisille lapsille. Se on lahdella, joten aaltoja ei yleensä ollut ja papu voisi juoksua ja pelata tonneina matalaa vettä. Tuo Instagram -valokuva otettiin tosiasiallisesti hiekkapalkissa, tästä syystä matala vesi, jonka voit nähdä aaltoilun etualalla. Sherry ei voinut uskoa, että olemme aiemmin matkustaneet toistaiseksi rauhallisille lapsiystävällisille rannoille (paikkoihin, kuten Havaijiin ja Florida), kun yksi piiloutui vain 2,5 tunnin päässä meistä. HUOMAUTUS: Sherry sanoi, että minua ei syytä osoittaa hänen hulluja hiuksiaan tässä laukauksessa, mutta luulen, että hän näyttää täydellisesti tuulenpuhallukselta.

Tietenkin, kun ollessamme valokuvaus ja kaikki, meidän piti levittää vähän muutakin kuin vain aurinkovoidetta sinä päivänä. jopa minä. Älä välitä siitä, että Claran puoliksi syövä omena, jonka puristan.

Hänellä oli hauska aika ratsastaa käsityöpalvelupöytä ideastaan varpaisiin. #Kidtricks

Miehistö oli todella hauskaa työskennellä. Heidän palkkaamansa päävalokuvaaja (sattumalta) oli veljemme Todd, joten oli hienoa, että perheen kasvot yhden linssin takana, jota Clara erityisesti arvosti. Ja Kevin oli videokuvaaja, joka viihdytti Claraa rannan ja lounaan välillä (älä huolestu, kerroimme hänelle jo, että hän näyttää Ed Helmiltä). Hän mursi noin kaksi minuuttia ratsastaa. Annettuaan hänelle haiseva silmä, jonka vangitsimme täällä …

Lounas oli tässä kiehtovassa vesialueella nimeltään Shanty. Söimme mereneläviä ja grillattua maissia. He jopa valokuvasivat minua pitämällä täällä elävää sinistä rapua (et ole varma, että se tottui). Se yritti vain saada sormeni kerran. Voitto!

Tietysti suurin osuma kanssamme oli jäätelö. Uskon, että se oli ratkaiseva kalkkimakuinen … ja se oli mahtava.

Vanhempani liittyivät meihin matkalla, jotta he voisivat viedä Claran kotiin lounaan jälkeen (jotta hän voisi levätä jo kiireisestä päivästä). Sherry ja minä jatkoimme retkiä tarkistamalla alueen säästö- ja antiikkikauppoja, joista oli paljon valittavaa. Koska rakastan aina vanhaa puulaatikkoa, halusin näitä. Mutta teimme kollektiivisesti päätöksen, jonka mukaan dynamiitti- ja balming -nesteen laatikot eivät välttämättä huutaneet ”viihtyisätä” – vaikka ne tekisivät melko hienoja keskustelun aloittajia.

Junk-Tiquingin jälkeen teimme retken, josta emme ole koskaan kuulleet. Pohjimmiltaan opas vie sinut kajakkiin ja melot viinitilaan, maistamaan ja sitten meloa takaisin. Olen melontafani. Sherry on valkoviinifani. Se oli win-voitto ympäri.

Pitkän ja hikisen päivän jälkeen (se oli loppujen lopuksi heinäkuun) ajomatkan kotiin levätäksesi ennen ampumisen päivää 2 – joka tapahtui talomme. Aika paljon enemmän meikkiä, eikö hampurilainen?

Clara ja meikkitaiteilija Logan olivat tähän mennessä parhaita, joten Logan antoi ystävällisesti Claralle käännöksen tuolissa (tietysti teeskentelemällä meikkiä).

Oli tavallaan hauskaa, kun miehistö oli ohi, etenkin kun otetaan huomioon, että heidän tarkoituksenaan oli ampua joitain esineitä, jotka palaamme matkamuistoina oletettavasti kauniissa ympäristössä, joka oli kotimme (varoitin heille, että olimme juuri muuttaneet ja talomme oli Kaukana kauniista). Onneksi olimme juuri lopettaneet aulan maalaamisen, joten se näytti suhteellisen edustuskelpoiselta … jos et kääntänyt nokkaa ympäriinsä saadaksesi siniset portaikkojen balusterit.

Koska aikataulu ei antanut mitään aikaa “muuttaa” mitään, mitä löysimme roskien aikana, kuten maali tai verhoilu, päädyimme vain tarttumaan kauniisiin esineisiin, jotka luulimme näyttävän hyvältä yhdessä pöydällä tai konsolilla. eräänlainen “päivän keskimääräiset matkamuistot”, jos haluat. Joten ammuttujen lasien tai tärkeiden ketjujen sijasta tuimme kotiin pari viileää vanhaa lasipulloa (maitopullo on suosikkini) plus vanha osteri tölkki ja jopa joitain vintage -luurankonäppäimiä. Ostimme myös mukin, jonka shanty jäätelö tuli sisään ja piti korkkeja valkoviinimaistajaltammekunnioittaa näitä kokemuksia.

Tässä Sherry tekee parhaan Oysterin tiedottaja -vaikutelmansa tauon aikana ampumalla pienen leikkeen siitä, mitä me totimme kotiin.

Päivä, joka oli kietoutunut nopeaan haastatteluun etukannella (toinen alue, joka oli tässä vaiheessa onneksi riittävän esitettävissä). Se ammuttiin yleensä äänitarkoituksiin, minkä vuoksi kukaan ei ajatellut sitä, että hampurilainen nukkui kuin märkä nuudeli käsivarsissani koko ajan.

Olemme ekstaattisia palataksemme joihinkin pieniin pyörreiden retkemme – etenkin Cape Charlesin rannalle – havaitsemaan paikkoihin vain viettääksemme paljon enemmän aikaa tutkia ja rentoutua. Ja ehkä tällä kertaa tuomme vain oman kameramme …

Lisää artikkeleita Young House Rakkaudesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *