ActionTec zcontrol

ActionTec on ottanut yhden CES -näyttelyn innovaatiopalkinnoista äskettäin paljastuneella ZControlilla (ZCHAV1), jota tarjotaan ensi kuussa noin 400 dollarilla – “Zcontrol tarjoaa sinulle kyvyn lisätä kuluttaja -gadgetit heti välittömästi Verkkoon, kuten IP -kamerat, termostaatit, sähköiset sävyt, autotalliovet tai valot, sekä hallita niitä, ei vain minkään tyyppisistä paikasta kodissasi, mutta missä tahansa maailmassa, jossa pääset Internetiin. Lisäksi voit saada kiinni sekä tallentaa minkä tahansa tyyppisiä aktiviteetteja, jotka minkä tahansa tyyppiset IP -kamerat ovat tallentaneet. ZControl ™ -sovelluksella voit tuoda talosi mukanasi minne menet.

ActionTec muuttaa Humble House Network -verkon sekä kokonais- että tehokkaan talonhallintajärjestelmän uuden ZControl ™ -sovelluksen kanssa. Aikaisemmin talon verkottuminen rajoittui tietokoneiden, tulostimien ja pelikonsolien linkittämiseen arkipäivän tehtävissä, kuten tiedon jakamisessa. ZControl ™ tarjoaa kuitenkin kyvyn lisätä välittömästi kuluttaja -laitteita verkkoon, kuten IP -kamerat, termostaatit, virtalähteet, autotalli -ovet tai valot, samoin kuin hallita niitä, ei vain minkään tyyppisistä paikasta kodissasi Kuitenkin missä tahansa maailmassa, jolla pääset Internetiin. Lisäksi voit saada kiinni sekä tallentaa minkä tahansa tyyppisiä aktiviteetteja, jotka kaikki IP -kamerat ovat tallentaneet. ZControl ™ -sovelluksen avulla voit tuoda talosi mukanasi minne tahansa menet.

Taloverkon laajentaminen melkein minkä tahansa tyyppisiksi laitteisiin Homethe Zcontrol ™ -sovelluksessa vie ”kokonaismiehen hallinnan” yhteensopivien ja yleisesti yhteensopimattomien välineiden sekä järjestelmien johdonmukaiseen, yhtenäiseen kokemukseen, joka on vertaansa vailla ja käytettävyys . Pienessä, epämiellyttävässä muovikotelossa ZControl ™ voi automaattisesti löytää yhteensopivia laitteita sekä konfiguroida niitä, samalla kun se käyttää myös kokoonpanovelhojen perustamista muiden uusien laitteiden, laitteiden ja palveluiden perustamiseen. Kaikista valoistasi, liikkeen ilmaisimista ja IP -kameroista pääsee ZControl ™ -sovelluksesta termostaattien, elektronisten sävyjen sekä kaihtimien sekä jopa pihan sekä puutarhaelementtien, kuten automaattisten sprinklerien, lisäksi. Kuvittele Euroopassa matkustava, samoin kuin valitset vaatimuksen tarkistaa teini -ikäisilläsi, kastella nurmikkoa, sulkea sävyt, kääntää valon kotitaloushuoneessa tai sulkea autotallin ovi. Voit tehdä tämän sekä enemmän matkapuhelimen painikkeen napsautuksella. Se on todella niin helppoa.

Yksi yksinkertainen käyttöliittymä, joka hallitsee kodinhoitoa alla olevien protokollien päällä. den tai kirjautumalla tietokoneeseen ympäri maata. Kontekstipohjaiset näytöt antavat eri yksilöille mahdollisuuden mukauttaa käyttöliittymää korostaakseen tehtäviä, joita he ajattelevat tärkeimmistä, ja päästä eroon näytön sekaannuksesta.

ZControl ™ on suunniteltu maasta yhtä paljon kuin luotettava ja ongelmaton. Avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmän perusteella ZControl ™ sisältää myös kattavan avustusjärjestelmän, joka pitää sinut ajan tasalla ja ohjaa sinua kaikenlaisia ​​vaikeuksia, joita voit kohdata. Sen lisäksi, että epätodennäköisessä tapahtumassa, että jokin menee todella pieleen ZControl ™ -sovelluksessa, voit ottaa yhteyttä etäteknikkoon, joka voi ”käytännössä kirjoittaa” järjestelmäsi ja korjata kaikenlaisia ​​ongelmia.

Yhdistä napsautuksen napsautuksella vieläkin yksinkertaisuus, ZControl ™ voi lisätä muita Zwave-yhteensopivia laitteita painamalla vain ZControl ™: n etuosan löytöpainiketta ja napsauttamalla sitten toisen Zwave-laitteen sopivaa painiketta. Toinen laite lisätään heti verkkoosi. Talosi automatisointi ei ole koskaan ollut helpompaa!

Digital Life with ZControl ™ ZControl ™ on toisin kuin minkäänlaisen muun tyyppinen taloverkko tai vempakka, jota tarjotaan tänään. ZControl ™ integroi kodin laitteita, koska sillä on sekä seuloa että hallita talosi etäkäyttöisiä (tai ei niin syrjäisiä) paikkoja yhdessä talon verkottumisen ja suoratoistoominaisuuksien kanssa, ja se voi saada sinulle kodin laitteita, mikäli voit voittoa Pääsy melkein jokaiseen elektroniseen esineeseen, melkein mistä tahansa. Hallitse elämääsi ActionTecin ZControl ™ -sovelluksella. ”

www.actiontec.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *