Harmony Dupline

vain automatisoidaan paljastanut heidän ”harmonia-dupline” -modulaarisen valaistuksensa sekä hallintajärjestelmänsä…

”Harmonia-dupline on aivan uusi valaistus ja hallita järjestelmää Just Automatatista. Järjestelmä tarjoaa täydellisen hallinnan valaistuksen, turvallisuuden ja lämmityksen suhteen sekä myös hälytysjärjestelmään kehitetyn. Hallitse näitä ydinnäkökohtia toimittaa yleisen viisaan talon ratkaisun perustan, joka tarjoaa asuin- tai kaupallisen omaisuuden kansalaiselle integroidut turvallisuuden, mukavuuden, elämäntavan parantamisen ja energiansäästöetujen edut samanaikaisesti.

Harmonia-Dupline-vetoomus on, että se on täysin monipuolinen modulaarinen järjestelmä, joka voidaan asentaa sekä uusiin että olemassa oleviin kodeihin. Vaihtoehto 27 erilaisesta tuotteesta voidaan sisällyttää harmonia-dupline-liuokseen. Harmonia-dupline on huomattavan helppo asentaa sekä konfigurointi samoin kuin luotettavaan väyläjärjestelmään. Harmonia-dupline-monipuolisuus tekee siitä paljon houkuttelevamman kuin muut järjestelmät, samoin kuin totuus, joka on langallinen järjestelmä, joka tarjoaa sen yleisen luotettavuuden …

Koska Harmony-Dupline on modulaarinen järjestelmä, on aina helppo suunnitella, laajentaa tai muuttaa asennusta. Toimitettu toiminnon ehto voidaan hallita ja tarkistaa missä tahansa väylässä useilla elementeillä samanaikaisesti, samoin kuin on helppo lisätä uusia elementtejä funktion osoitteeseen tai toiminto uudelleen. Mahdollisuus käyttää olemassa olevaa kaapelointia voi helpottaa asennusta heti. Järjestelmän keskellä on pääkanavan generaattori, joka on keskeinen järjestelmä, joka sisältää mikro-ohjaimen, joka suorittaa edulliset toiminnot. Tämä mikro-ohjain määritetään sitten jokaiselle yksityiselle kodille. Ohjain löytyy mistä tahansa asennuksesta sekä jokaisesta laitteesta (kytkintermostaatti tai anturi) osoite, jotta se voidaan määrittää ohjain. Ohjelmointi vie sijainnin tyypilliseltä tietokoneelta.

Harmonia-DUPLINE on erityisen houkutteleva järjestelmä tärkeiden elementtien, kuten kosketusnäytön, esteettisen viehätysvoiman takia (kuvassa alla). Täysin harmonia-Dupline toimittaa huomattavan käytännöllisen, mutta esteettisesti miellyttävän nipun sekä asentajalle että loppukäyttäjälle.

Aloittamaan tämän täysin integroidun viisas talon tuotteen kanssa vain Automate on luonut harmonia-dupline-aloitusjoukon, joka sisältää kohteiden noudattamisen: Master Channel Generator; 8 Menetelmärelemoduuli; 2 x 230W himmentimen moduuli; Universal Light Switch -rajapinta sekä Dupline -ohjelmoija. ”

yksinkertaisestiutomate.co.uk

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *