Mac OSX: n kodin automaatio -ohjelmisto Indigo 5.0 julkaistu

[Päivitys] Tutustu Indigo -arvosteluun täältä.

Havainto -automaatio on ilmoittanut seuraavan suuren julkaisun Mac -kodin automaatio -ohjelmistostaan ​​- Indigo v5.0. OSX-sovellus muodostaa hienostuneen koko talon ohjausjärjestelmän keskipisteen. Uudessa julkaisussa on huomattava laajennusarkkitehtuurin lisääminen, jonka avulla kuka tahansa voi toteuttaa yhteyden ohjelmistoon Pythonin avulla. Uusi ”kuntoeditori” (katso alla oleva näyttökuva) antaa käyttäjille mahdollisuuden rakentaa helposti monimutkaisia ​​sääntöpohjaisia ​​makroja samalla tavalla kuin älykäs leikkiluettelon luominen iTunesissa.

”Dallas, TX-MAC-pohjaisen kodin automaatio-ohjelmiston johtava yritys, Dallas, ilmoitti tänään Indigo 5: n välittömän saatavuuden, päivityksen yrityksen älykkäälle kodinhallinta- ja automaatiopalvelimelle Mac OS X: lle. IndiGon kanssa käyttäjät voivat helposti Tarkkaile- ja ohjausvaloja, laitteita, termostaatteja, nurmikon sprinklereitä ja kymmeniä muita kotona löydettyjä esineitä. Hienostunut logiikka ja aikataulut voidaan luoda energian ja veden käytön vähentämiseksi, ja koko talo voidaan hallita etäyhteydessä selaimista tai alkuperäisestä iOS -sovelluksesta.

Uusi tämän julkaisun kanssa on Python-pohjainen laajennussovellusliittymä. Tämä sovellusliittymä antaa kolmannen osapuolen kehittäjille mahdollisuuden lisätä alkuperäisiä laitetyyppejä, laukaisutapahtumia ja toimintoja, jotka on täysin integroitu Indigo -käyttöliittymään ja palvelimeen. Indigo on ensimmäinen MAC -kodin automaatio -ohjelmisto, joka tarjoaa kehittäjille selvästi dokumentoidun ja laajan laajennusmekanismin. Laajennukset toteutetaan suositulla Python -ohjelmointikielellä ja ne on hiekkalaatikko varmistaakseen, että yksikään laajennus ei voi häiritä palvelimen toimintaa.

“Uuden sovellusliittymän avulla Indigo Pro -käyttäjät saavat pääsyn paljon laajempaan laitteisiin ja tietointegraatioihin ilman, että meidän on vapautettava uusi Indigon versio jokaiselle uudelle tekniikalle”, sanoi havainnollisen automaation presidentti Matt Bendiksen. ”Uusien ominaisuuksien kehittäminen on kiihtynyt merkittävästi kolmannen osapuolen kehittäjien lisäämällä uudella toiminnallisuudella. Sisäisesti voimme myös toimittaa toimintoja paljon nopeammin, kun otetaan huomioon, että voimme toimittaa laajennuksia täydellisen indigon julkaisun ulkopuolella. ” Indigo 5 sisältää useita laajennuksia, kuten:

EasyDaq -relealaitteiden tuki

Alkuperäinen tuki iTunesille, jonka avulla Indigo voi hallita mitä tahansa määrää iTunes -palvelimia

Säätietojen integrointi NOAA: n ja suositun Weathersnoop -sovelluksen kautta, joka tarjoaa tukea henkilökohtaisille sääasemalle ja WeatherUndergroundille

DirecTV -DVR: ien hallinta yksinkertaisten indigo -toimien avulla

Saatavana on myös useita kolmannen osapuolen laajennuksia, jotka kattavat integraatiot, kuten globaalit Caché-infrapuna- ja relelaitteet, erilaiset hälytysjärjestelmät ja muut tietoturvaan liittyvät tuotteet, energianvalvontajärjestelmät, termostaatit ja älypuhelinpohjaiset sijainnin ja läheisyyden havaitsemisen.

”Olen viettänyt paljon aikaa työskentelemällä Applescriptsissä hallitakseen Jandy Aqualink -automaattista uima -allas-/SPA -järjestelmää, mutta jouduin aina vianmääritykseen, että muut olivat ongelmia, etenkin käsikirjoitusten perustamisessa, jotka toivoin parantaa uuden plugin -arkkitehtuurin kanssa , ”Sanoi Merck & Company -yrityksen tutkimuspäällikkö Jim Yergey. ”Noin kuukauden kuluessa olen oppinut Python -ohjelmoinnin ja pystyin kehittämään toiminnallisia laajennuksia sekä Jandy- että Pentair -allasjärjestelmien hallitsemiseksi. Upea laajennussäätiö, loistava dokumentaatio verkossa ja loistava apu keskustelupalstoilla! ”

Indigo 5 sisältää myös uuden ehtoeditorin mielivaltaisesti monimutkaisten hierarkkisten sääntöjen luomiseksi käyttämällä yksinkertaista ja intuitiivista Mac OS -käyttöliittymää. Säännöt voivat sisältää laitteen tilan arvovertailut, päivämäärä- ja aika -alueet sekä muuttujan muuttuvien vertailujen ja päivänvalon/tumman ja perinteisten muuttujien vertailujen lisäksi.

Uuden laajennuksen sovellusliittymän ohella on myös lisätty uusi Python-pohjainen skriptioympäristö. Skriptit voidaan nyt kirjoittaa joko Applescript tai Python. “Uusi Python Indigo -objektimalli antaa käyttäjille mahdollisuuden kirjoittaa skriptejä, jotka voivat hyödyntää julkisesti käytettävissä olevien Python -kirjastojen varallisuutta säilyttäen samalla täydellisen pääsyn Indigo -palvelimen objekteihin”, kertoi havainnollisen automaation kumppani Jay Martin. “Suositun skriptioympäristön lisääminen Indigolle johtaa täydellisempiin ja monipuolisempiin ratkaisuihin hyödyntämällä aktiivista Python -kehitysyhteisöä.”

Indigo 5 esittelee myös useita uusia käytettävyysominaisuuksia: pikakuvakkeet, jotka ovat kontekstiherkkiä näkyville; Käyttäjän muokattavissa olevat sarakkeet kaikissa käyttöliittymätaulukoissa, kontekstiherkät valikot kaikissa tärkeimmissä esineissä ja laajennetussa ja tarkistetussa ohjevalikossa. Lisäohjeiden painikkeet levitetään koko käyttöliittymään auttamaan käyttäjien ohjaamista eri ominaisuuksien kautta. Vedä ja pudota ja kopio/liitä on otettu käyttöön ohjaussivun editorilla, jotta elementit voivat käyttää ohjaussivulta toiselle ja helpottaa tuontia/vientiä.

Muut uudet toiminnot sisältävät videokameroiden tuen ohjaussivujen automaattisen recishing-kuvien kautta, parannettu Insteon KeyPadlinc -painikeLED-hallinta, natiivit toimenpiteet viivästyneiden toimien poistamiseksi ja kyvyn mahdollistaa/poistaa viestinnän käytöstä laitteen perusteella. Uusien Insteon -laitteistomoduulien tuki sisältää: IMETER SOLO, V2 -termostaattimen sovitin uusien lähetysviestien tuella ja yhteensopivuus uusien laiteohjelmistopäivitysten kanssa useista muista laitteista.

Hinnoittelu ja saatavuus – Indigo 5 Pro on nyt saatavana hintaan 179,95 dollaria ja Indigo 5 Lite 89,95 dollaria, molemmat havainnollisen automaatiosivuston kautta. Indigon aiempien versioiden omistajat voivat saada päivitysalennuksen Indigo 5: lle. Saatavana myös verkossa on 30 päivän kokeilukopio Indigo 5 Pro: sta. Indigo toimii Mac OS X 10,5: llä tai suuremmalla. ”

Perceptiveautomation.com: Indigo -podcastimme

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *