Ralph Laurenin motivaatio

kääntyessään Summertime-talon huonekalukuviin Ralph Laurenilta, minuun vaikutti löytää joitain istutustyylisiä kudottuja siipituoleja. Niitä on saatavana kaikissa kustannuspisteissä korkeasta matalaan. Tarkista Ralphin kauniit kuvat ja valitse sitten RL-tyylinen tuoli, jotta ulkonäkö saadaan kotiin.

Yllä oleva pääty vaikutti tuolien etsimiseen. Kuva ne sekoitettuna suuriin Välimeren sinisiin ja valkoisiin (plus vähän kultaa).

Aivan ensimmäinen on täydellinen, tyylikkäillä käyrillä sekä miellyttävillä mittasuhteilla. Valitset sopivan materiaalin. Sininen ja valkoiset raidat ehkä? Tämä Ethan Allen Savannahin puheenjohtaja maksaa 1 379 dollaria CAD.

Seuraavaksi meillä on Crate & Barrelin istutussiipituoli, jolla on kauniit käännetyt jalat sekä luonnollisen, hampun kaltaisen rakenteen. Se maksaa 749 dollaria CAD.

Ja kaupungin parhaimmat kustannukset, siirry laiturille 1 heidän banaanin nojatuoliinsa. 350 dollarilla CAD, saatat todeta, että kustannukset ovat banaaneja! No, ehdottomasti paljon edullisempi!

Katso paljon enemmän rantamotivaatiota sekä kudottuja huonekaluja, katso mökit ja maalaistamme kuvagalleriamme.

Valokuvien hyvitykset: 1-5. Ralph Lauren Home6. Ethan Allen7. CRATE & Barrel8. Laituri 1 tuonti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *