Smart Shades Solar Powered Bluetooth Blind Motor, jota ohjataan puhelimestasi

alun perin väkijoukkojen rahoittama (ja nostaen 874% tavoitteestaan), Smart Shades on älykäs pieni Bluetooth -sokea ohjain.

Moottoriyksikkö kiinnittyy sävyjesi johtoon ja voit hallita useita kaihtimia älypuhelinsovelluksesta (Android ja iOS). Manuaalisen ohjauksen lisäksi voit käyttää sovellusta päivittäisten tai viikoittaisten aikataulujen asettamiseen jokaisen huoneen automatisoimiseksi.

Jos puhelimesi ei tule käsiä, voit käyttää ‘Smart Touch’ -ominaisuutta ja hallita kaihtimia koteloon rakennetun anturin kautta.

Energiansäästötila käyttää Smart Shades -valoanturia aurinkoaktiivisuuden mittaamiseen, kaihtimien nostamiseen auringon noustessa. Lisäksi on tulossa uusi ohjelmistopäivitys, jonka avulla järjestelmä voi mitata aurinkoenergiaa ja sulkea kaihtimet pitääksesi kodisi automaattisesti hämmästyttävänä kesällä.

Järjestelmää voidaan käyttää pienellä aurinkopaneelilla, joka on sijoitettu ikkunaan. Sitä voidaan käyttää myös litiumakun langallisella laturilla, jossa valoa ei ole tarpeeksi (noin 2 kuukauden akun käyttöikä latausta kohden, tai jätä kytkettynä pysyvästi virtaan).

Saimme erinomaisen yksikön esittelyn ja keskustelimme Wazombi Labs -yrityksen kanssa tämän vuoden gadget -näyttelyssä suorana, ja he kertoivat meille, että heidän yhteisönsä on jo integroitu SmartThingsiin ja muihin kodin automaatiojärjestelmiin tämän Raspberry Pi -asetuksen kautta.

Eri kiinnitysmenetelmillä (kaksipuolinen teippi tai ruuvit) ja aurinkoenergiatehoiset älykkäät sävyt näyttävät hyvältä vaihtoehdolta kodin ympärille retro -asennukselle.

Älykkäät sävyt ovat nyt saatavana noin 55 puntaa langallisesta versiosta ja 69 puntaa aurinkoenergialle. Katso alla olevat videot ja linkit.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
Smart Blind Roller Motor Sähköverhoketjun rullavarjostuslaite aurinkopaneelilla Tuya Smart App, …
83 arvostelua
£ 62,99
Osta Amazonista

2
Blind Roller Motor Smart Motorish Chain Electric Curtain Roller Tuya -sovelluksen kaukosäädin sävy …
1 arvostelu
59,99 puntaa
Osta Amazonista

3
Moottoroitu älysovellus ikkunaan kaukosäätimellä – Li -Battery lataus älykkään moottoroidun ketjun …
Ei vielä luokituksia
56,09 puntaa
Osta Amazonista

Wazombi.com: Somasmarthome.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *