9 Inspiroivaa lasten työtilaa, jotka tekevät kotitehtävistä hauskaa

, ei ole koskaan varhaista perustaa upeita tutkimustottumuksia omistautuneella alueella lapsen tilaan kotitehtäviin tai taideprojekteihin. Kirkas, hauska työtila, joka on suunniteltu heidän luonteensa mielessä, on niin kutsuva ja helpottaa nuorten helpompaa saada mukavasti, joten niihin voidaan vaikuttaa käsityö-, väri- tai ratkaista kvadraattisia yhtälöitä, jos niin taipuvaisia.

Nouta vain nuorten erityisnumeroon, lehtikioskeista nyt! Se on sinun viimeistään opas koko perheelle upeiden alueiden tuottamiseen.

Vancouverin maalari Bobbie -hampurilaisten lapsi Annaka teki origami -perhosten pilven, joka leijui itse hänen makuuhuoneensa pöydän yläpuolelle, kiinnittäen joitain kattoon niin, että ne näyttävät olevan lennossa. Perinteisellä Marcel Breuer Knoll -tuolilla sekä pukupöydällä on edistyksellinen muotoilu, mutta ne näyttävät kuitenkin raikkaalta teini -ikäisen tilassa valkoisessa paletissa.

Valokuvaaja: Kim Christie

Lähde: Etusivu ja talo toukokuu 2015 numero

Tuotteet: Pöytä, Ikea; tuoli, Marcel Breuer Knollille; Keltainen tuoli, eero aarnio adeltalle, ilmoita sisätiloista

Suunnittelija: Marieke -hampurilaiset

Tässä Gemmalle kuuluvassa tilassa, suunnittelija Nancy Riescon lapsi, pitkä matala seinäjärjestelmä pitää pienen alueen organisoiduna ja integroi pöydän. Hyllyt korjaavat kirjoja ja keräilyesineitä, joita voidaan muuttaa nopeasti Gemman kasvaessa.

Valokuvaaja: Janis Nicolay

Lähde: Koti ja talo kesäkuu 2013 numero

Tuotteet: Bed, West Elm; Sohvapöytä, CB2; kevyt, Layla Grayce

Suunnittelija: Riesco & Lapres sisustussuunnittelu

Jokainen nuori ei tarvitse täysin pint-kokoista pöytää. Kun hänen tyttärensä Annie ja Lily olivat nuorempia, vanhempien tyylitoimittaja Sally Armstrong palautti entisen ruokapöydän käsityökeskuksena, mikä tarjoaa jalat vilkkaan Colorblock -hoidon. Antelias pinta on valtava riittävä sopimaan niihin molemmat, kun ne levittävät tarvikkeita, kun taas Washi -nauha tuottaa gallerian, joka on helppo vaihtaa. Edullinen kirjahylly sekä vaunua pitävät käsityötarvikkeita.

Valokuvaaja: Virginia MacDonald

Lähde: Etusivu ja talo syyskuu 2013 numero

Tuotteet: kirjahylly, IKEA

Suunnittelija: Sally Armstrong

Suunnittelija Jennifer Wortsin viiden vuoden ikäiselle pojalle kuuluvassa merenkulkutilassa hän valitsi viisaasti pukupöydän ja tehtävävaloa, jotka ovat molemmat säädettäviä, jotta ne voivat muuttua, kun hän kasvaa korkeammaksi. Kirkas ympäristöystävällinen pöytäpinta on samoin kuin preppy, samoin kuin yksinkertainen graafinen taide kylpytakit ylös valkoiset seinät.

Valokuvaaja: Angus Fergusson

Tuotteet: Nelson -riipuslamppu, tyyli ulottuvilla; Raketit vuodevaatteet, Garnet Hill

Suunnittelija: Jennifer Worts

Kolmen vuoden ikäisessä Joaquinin huoneessa vintage-instituutiotuoleja sekä aakkoset flash-kortteja (jotka auttavat häntä löytämään nimensä), on vain narulla puisten vaatteiden tappien kanssa. Nauhasta ripustettu paperirulla, joka on kiinnitetty seinälle työntötapin kanssa, tekee hänelle helppoa repiä tuoretta sivua, kun taas antiikkinen viivain muutetaan kannettavaksi kasvukaavioksi, jossa on tunnisteet, jotka tallentavat päivämäärän.

Kierrä tätä tilaa H&H TV: ssä.

Valokuvaaja: Jason Stickley

Lähde: Etusivu ja talo toukokuu 2013 numero

Tuotteet: maalaus, talon maalarit; pushins, lokero, la Merceria; seinävärit, Daiquiri Ice (2034-70), tina (2121-30), Benjamin Moore; Antiikkinen hallitsija, löydetty; Vintage -instituutiotuolit, hallitsija, kuningatar West Antiques Center

Suunnittelija: Sarah Hartill

Tämän teini-ikäisen tytön makuuhuoneen edulliset, puhdasta vuoratut työpöydät ja laatikkoyksiköt saattavat mennä yliopistoon hänen kanssaan tai hänen ensimmäisessä asunnossaan. FlaPöytäpöydän nkopimointi kahdella yksiköllä mahdollistaa paljon tilaa varastointiin sekä symmetrinen suunnitelma näyttää järjestäytyneeltä. Vintage-tuoli lisää mahtavaa hahmoa, kun taas antiikkikappaleet, kuten Art Deco Club -tuoli, verhoiltu ympäristöystävällisessä sametissa sekä puku Judy (antaa Sadien kokeilua asuilla) antaa aitoa persoonallisuutta.

Kierrä tämä makuuhuone H&H TV: ssä.

Valokuvaaja: Jason Stickley

Tuotteet: Alex Desk, Alex -laatikkokaapit, Kallax -matala säilytysyksikkö, Liatorp Glass Door -kirjahylly, Gulsporre Drapes, kaikki IKEA; klubituoli, pöytätuoli, vintage -pukumuoto, vintage -hienot esineet; samettimateriaali klubiryhmässä, Royal Comfort Velvetissä Boxwoodissa, Robert Allen Design; Klubin tuolin verhoilu: Klostu moderni; neuloa pouffe, lakkopöytätarvikkeet, CB2; seinämaali, kaikki valkoinen (2005), Farrow & Ball

Suunnittelija: Margot Austin

Suunnittelija Jenna Cadieux tarjosi Blaken makuuhuoneen maalaismaisen ilmeen paksuisella mangowood-pöydällä sekä hyllyillä, joissa on teollisuustyylisiä rautakiinnikkeitä. Hän voi muotoilla hyllyt kasvaessaan, mutta tällä hetkellä lisävarusteet, kuten musta maapallo, vanha kamera ja suurennus kynttilänhaltija, tarjoavat tälle työalueelle jonkin verran steampunk -tunnelmaa.

Kierrä tätä tilaa H&H TV: ssä.

Valokuvaaja: Jason Stickley

Tuotteet: Draperit ja mukautetut tyynyt, Q -suunnittelu

Suunnittelija: Jenna Cadieux

Nykyaikainen vähittäiskaupan näyttöyksikkö vaikutti tähän H&H: n vanhemman tyylin toimittajan Sally Armstrongin lapsen lapsen lapsen Sally Armstrong -yhtiön luona. Paluureunat toimivat kirjan päättyessä ja pitävät tuotteita putoamasta, mutta hyllyjärjestelmä näyttää silti ilmavalta, samoin kuin laatikon Chartreuse -pop vastaa ovea. Riittävä näyttöalue antaa hänelle kuratoida hänelle merkityksellisiä esineitä.

Kierrä tätä tilaa H&H TV: ssä.

Valokuvaaja: Virginia MacDonald

Tuotteet: seinäyksikkö, Julian Villasenor

Suunnittelija: Sally Armstrong

Sally loi myös tämän jaetun työalueen kahdelle tyttärilleen kodinsa kolmannessa kerroksessa, joka koti heidän makuuhuoneet, koska tilat ovat melko kompakteja. Madeline Weinrib -taustakuva antaa graafisen vaikutuksen valkoisten seinien maistamiseen. Kattoikkuna tulvii tehtäväalueen luonnollisella valolla päivän aikana.

Kierrä tätä tilaa H&H TV: ssä.

Valokuvaaja: Virginia MacDonald

Tuotteet: Taustakuva, Y & Co; Pöytävalaisin, hollace cluny

Suunnittelija: Sally Armstrong

Saadaksesi lisää nuoria, jotka koristavat ideoita, hanki kopio vain lapsille lehtikioskeissa 31. joulukuuta 2016 saakka. Löydä lisää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *