Viikonloppu inspiraatio – näkymä Positanosta.

Seitsemän vuotta sitten matkustin Roomaan toisen kerran.

Ensimmäistä kertaa oli ilmestys ja pudotin kovasti tämän hullun kaupunkiin. Se ei ole järkevää. Kukaan perheessäni on italialainen ja en ollut mikään venytys italihi.

Rakastin Lontoon, Pariisin ja Amsterdamin. Kun olin juniorissa korkealla ja lukiossa, tiesin vain, asun Pariisissa tai Lontoossa yksi päivä. En ajatellut Roomaa tai Italiaa huolimatta Elämästä Verona-kaupungista.

Ajattelin, että olisin vastannut Roomaan tällä tavalla, koska elämässäni ei ollut, tai ei ollut tällä hetkellä. Minun piti selvittää, miksi yksi matka oli uskaltanut minua niin paljon.

Palasin seuraavana vuonna ja otin lyhyen matkan Firenzeen ja Positanon.

Näkymä terassi.
Se oli kipu pussiin päästäksesi Roomasta Positanoon. Ensimmäinen juna Napoli (ei huono), sitten juna Sorrento (tunti paikallisella junalla, jossa on monia pysähdyksiä) ja sitten lopulta bussi Positanoon.

Kävelin alas jyrkillä kukkulalla, jota seurasi miljoona vaihetta, päästäkseen hotelliini. Kun astuin huoneeseen ja avasin suuret ranskalaiset ovet, näin tämän näkymän. Sydämeni ohitti lyönnin. Se oli niin upea se tuntui epärealistisesti, kuten elokuvasarja.

On loistava vaellusreitti / polku ylös vuoristossa, Sentiero degli dei / polku jumalat. Varhain aamu, menin vuorelle.

Se oli hiljainen. Näin kaksi saksalaista matkailijaa vaellusta ja se oli se. Ensimmäistä kertaa vuosien ajan mieleni ei ollut kilpa kilpa kiltti minuutti, ylitti asioita, joita en ollut saavuttanut.

Se kävi muutti kaiken.

Tajusin, että minun piti tehdä vakavia muutoksia elämässäni henkiseen ja fyysiseen terveydelleni. En ollut varma siitä, miten tuolloin.

Lopulta tajusin sen ja siirtyi Italiaan kaksi vuotta myöhemmin.

Buoton viikonloppu!

Jaa tämä:
Pinterest
Facebook
Viserrys
Tumblr

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Kymmenen vuotta sitten muutin Roomaan, ItaliaApril 4, 2018Ain “AGD”
Käytin vihata Firenze, Italia.Supt 20, 2017in “arkkitehtuuri”
Elämä Roomassa – tällä kertaa olen valmis Ferragostoaugust 11, 2015in “AGD”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *